Referenties

Wat klanten over mij zeggen:

Evgenia Starkova

Head of Marketing – Skyteam

Working with Tomer Kedar as a coach and consultant has been a truly meaningful experience. Tomer always prepares in an exceptional and thoughtful way, bringing various voices to the table early in the process.

What sets Tomer apart is his commitment to practicality. His guidance is not just theoretical; it is a roadmap of actionable steps that resonate with team members from various organisational levels. Tomer masterfully moderates discussions, patiently and compassionately navigating through challenging conversations while infusing them with inspiration. His ability to connect with individuals at different levels is impressive and I am truly a fan of his work.

Corina Mulder

HR-adviseur Bejo Zaden

Ik werk al sinds eind 2018 met veel plezier samen met Tomer. Met zijn empathie, onderzoek skills en theoretische bagage ontrafelt hij de vraag en komt hij snel tot de kern. Hij kiest rake werkvormen die altijd leiden tot plezier én resultaat. Tomer heeft het vermogen om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waar het echte gesprek gevoerd wordt en mensen zich openstellen om te leren en in actie te komen.

Voorbeelden van onze samenwerking zijn: interactieve sessies met groepen van 75 medewerkers met als doel duurzame inzetbaarheid op de kaart krijgen, workshops in dialoog voor leidinggevenden en teamontwikkeling voor verschillende afdelingen bij Bejo. Tijdens de sessies is Tomer altijd geduldig en luistert hij actief naar de meningen en ideeën van de deelnemers.

Hij moedigt open communicatie aan en zorgt ervoor dat iedereen zich gehoord voelt, ook als het spannend is. Het vertrouwen en de betrokkenheid van onze medewerkers groeit. Zo helpt hij Bejo en onze medewerkers hun beste werk te doen.

Diederik Nas

Facilitator of transformations ABN Amro

Tomer heeft ons team van facilitatoren en veranderaars getraind in appreciative inquiry. We gebruiken de mindset en methodieken elke week in ons werk.

We helpen onze management teams om meer te doen van ‘wat werkt’ en begeleiden rijkere dialogen in de organisatie. We zetten het vergrootglas op de krachtbronnen en energie van onze collega’s en gaan anders om met problemen. Daarmee bereiken we meer resultaten én ons werk is er leuker van geworden.

Bovendien was het als facilitator genieten om Tomer in zijn benaderbare, speelse stijl mee te maken en aan het werk te zien. Een aanrader voor iedereen die zich bezighoudt met ontwikkeling van teams en organisaties.

Marcia Adams

Directeur Dichterbij

De afgelopen jaren werkte ik meerdere keren met veel plezier met Tomer samen. Wij werken vanuit dichterbij aan het ontdekken en ontwikkelen van de talenten van mensen met een verstandelijke beperking en Tomer helpt ons om dat waar te maken in onze praktijk met trainingen en dialoog. Hij helpt de vraag te ontrafelen en kiest voor een dynamische vorm waar iedereen mee doet. Hij ontwikkelde samen met een groep collega’s een praktische, rake training gebaseerd op het gedachtegoed van waarderend onderzoek voor alle nieuwe medewerkers, die wij inmiddels zelf verzorgen.

Hij trainde verschillende management teams in appreciative inquiry, begeleidde samenwerking tussen OR en management na een brandbrief en hielp ons nieuwe evenemententeam een vliegende start te maken. Zo helpt hij ons niet alleen om onze belofte aan onze cliënt waar te maken, maar draagt hij bij aan ‘practice what we preach’ met onze medewerkers.

Deze organisaties heb ik mogen helpen ontwikkelen in dialoog:

Mark Prins

Senior organisatieadviseur Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Tomer heeft voor het Ministerie van Economische Zaken meerdere teamontwikkeling trajecten begeleidt.

Tomer heeft een speciaal talent om mensen te actief te betrekken in sessies. Hij straalt in alles positiviteit uit en weet moeilijke situaties met charme en openheid aan te gaan. Tomer schept duidelijkheid in de voorbereiding en staat voor kwaliteit en authenticiteit in zijn werk.

Erna de Roos

Human Resource manager Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Tomer is een professionele facilitator die zorgt voor dynamiek, verbinding en ontwikkeling in de teams en de organisatie.

Hij luistert goed, komt tot de kern en daagt mensen uit om een stapje naar elkaar toe te zetten als dat niet vanzelfsprekend is.

Tomer is een fijne, nieuwsgierige, analytische gesprekspartner. Hij heeft een bijzondere mix van speelsheid, stevigheid en bescheidenheid en creëert snel een veilige, uitnodigende sfeer waarin iedereen meedoet.

Fenna Langenberg en Irma den Hollander

Leren en ontwikkelen Movares

Tomer is jarenlang een drijvende kracht geweest achter ons Jong Talent Programma. Tomer is enthousiast, betrokken en inhoudelijk lekker scherp. Hij weet een veilige leersetting te creëren waarin mensen zich vrij voelen om ervaringen en kennis te delen. Een trainer die er voor gaat om mensen écht wat te leren.

Met zijn geïnteresseerde, open houding wist hij precies de juiste snaar te raken bij onze doelgroep van young professionals en trainees.

Zijn trainingen kenmerken zich door een juiste afwisseling van kennis en praktijksituaties, waarbij hij op de goede momenten de regie bij de groep legt en bijstuurt waar nodig.

Regelmatig kregen wij in de evaluatie terug dat de trainingen met Tomer het hoogtepunt vormden van het talentprogramma en het beste zijn blijven hangen.

Rob Witjes

Hoofd arbeidsmarktcommunicatie-en advies UWV

De afgelopen jaren heeft Tomer bijna ons hele team getraind in adviesvaardigheden. We hebben meer regie in onze gesprekken en bereiken meer mensen met onze analyses en publicaties.

We zien nóg meer enthousiasme bij onze stakeholders. We maken kortom meer positieve impact op de arbeidsmarkt! En mooie bijvangst waren de leuke dagen op de ‘dromenzolder’ waar we een groep collega’s steeds beter leerden kennen.

Tomer is een enthousiaste en kundige trainer. Hij is scherp op de inhoud en zorgt voor verrassende, afwisselende werkvormen én opvolging om ons te helpen echt aan de slag te gaan tussen de bijeenkomsten door.

Heb jij een vraag?

Stel hem gerust, ik help je graag

1 + 9 =