Trainingsaanbod

Trainingen in Dialoog

Van korte workshops van een dagdeel tot grotere ontwikkeltrajecten van een half jaar.
Twijfel je of ik bij jouw vraag kan helpen? Neem contact op!

Leren
Faciliteren

Besteed jij een groot deel van je week in overleg?
En wil je concrete ervaring opdoen met inclusieve werkvormen, praktische dialoogvaardigheden en heldere ontwerpprincipes?

Luisteren met Lef en Liefde

Luisteren is dé belangrijkste vaardigheid voor een rijke dialoog, om verschillen te overbruggen en effectief samen te werken. Het goede nieuws: in korte tijd kun je er veel beter in worden.

Basistraining Appreciative Inquiry

Voelt veranderen als sleuren en trekken? Wil je op een positieve manier collega’s betrekken bij nieuwe ontwikkelingen? Wil je meer aandacht voor wat werkt? In deze training leer je het gedachtegoed en de werkvormen van Appreciative Inquiry kennen.

Binnenkort online

De kunst van het bevragen

In deze korte teamworkshop leer je drie vraagvaardigheden waardoor je gesprekken nooit meer hetzelfde benadert. In één dagdeel verdiepen we spelenderwijs een thema dat er voor jullie team toe doet. Naast een hoop teamplezier en praktische handvatten voor verdiepende gesprekken, krijg je ook het verwonderkaartspel cadeau!

Binnenkort online

Waarderend
adviseren

Dit is het ontwikkeltraject voor deskundige professionals die de stap willen maken van inhoudelijk expert naar gewaardeerd partner van hun (interne) klant. Een praktisch traject waar je regie leert voeren over de waan van de dag en de kuren van je opdrachtgever(s) en met nog meer plezier gaat samenwerken aan opdrachten die ertoe doen.

Binnenkort online

Workshop constructief conflicteren

Van ‘you versus me’ naar ‘us against the problem’. Diversiteit en verschil kán ons verrijken. Dan moeten we wel leren hoe we een omgeving kunnen creëren waar dat verschil er mag zijn en waar we van diversiteit kunnen leren. In deze workshop leer je hoe je het veilig genoeg kan maken om het spannende gesprek te voeren.

Binnenkort online